SOALAN LAZIM PELAN DATA GURU 1BESTARINET



SOALAN LAZIM
PELAN DATA GURU 1BESTARINET
KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA

1.  APAKAH PELAN DATA GURU 1BESTARINET?
Pelan Data Guru 1BestariNet ialah pelan 4G LTE yang akan memberikan kuota 2GB rangkaian internet bulanan LTE dan kuota 2GB data jalur lebar kepada semua guru di sekolah-sekolah penerima 1BestariNet 4G Zoom seluruh Malaysia (bagaimanapun perkhidmatan ini tidak terdapat di sekolah-sekolah OCPE, ADSL atau VSAT) bagi tujuan memudah dan mempertingkat pengalaman pengajaran dan pembelajaran. Pelan data ini boleh digunakan pada telefon pintar Yes 4G LTE (untuk rangkaian data LTE) dan semua peranti aktif jalur lebar Yes (untuk rangkaian data jalur lebar)

Tips utk pregnant

Tips utk pregnant

bahan2:
Kurma 1kilo (cari kurma yg betul2 liat susu kambing fresh 1liter (beli 5 botol)



cara2:
1) isteri amik 1genggam kurma. suami pun sama jugak.
2) buangkan biji. masukkan dlm blender. blenderkan kurma dgn susu kambing 1liter. blend smpai hancur.
3) hasil blender td tu, bahagikan dua (sama rata).
4) sblum minum, niat dlu. bace surah maryam ayat 1-12.then, suami istri boleh lah minum sampai habis. jgn simpan. abis kan terus.
5) keesokkannya dan seterusnya, amalkan setiap hari segelas susu kambing dan 7biji kurma. bace surah maryam juga..
InshaAllah. pasti Allah tak hampakan. yg mandul pon mampu pregnant. selagi ada rahim, selagi tulah boleh mengandung 😉.
sy dpt tips ni dari sorg ustaz. ustaz tu kata kdg2 xmengandung bkn sbb mandul. tp rahim kita di kacau jin yg berteduh kat situ. sbb tu disuruh minom susu kambing. sbb susu kambing ni musuh kpd jin. jin xsuka. jd cuba lah..dah 3org sy ajar ikut cara ni, mengandung. sdgkan dh 5tahun die tunggu..
Inshaallah ade rezeki... amin2..

Deco rumah anda dengan menggunakan Barang Ikea, Pintar Hardware & Bina Paint


 

Copyright 2015 © Macam Macam Cite. Design by Ayu Barbydol